Palvelut

Muotomainos Oy on jo vuodesta 1958 toiminut messu- ja somistamoalan perheyritys. Suunnittelemme ja rakennamme näyttelyosastot, valmistamme suurtulosteet, teippaamme ikkunat ja kyltitämme toimitilat. Saat meiltä myös kevytseinäkkeet, rollupit ja popupit ovellesi toimitettuna.

Luotettavuus, korkea laatu sekä asiakastyytyväisyys ovat meille ensiarvoisen tärkeitä. Palvelemme aina henkilökohtaisesti ja kaikki tuotantoomme liittyvät toimet sijaitsevat saman katon alla. Näin voimme varmistaa asiantuntevan palvelun, nopeat toimitukset sekä laadukkaan lopputuloksen.

Lue alla lisää palvelutarjoamastamme ja ota meihin yhteys – kerromme mielellämme lisää!

Messut ja näyttelyt

Messu- ja näyttelyprojektit muodostavat toimintamme ytimen. Suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset sekä erottuvat messuosastot vuosien kokemuksella, aina nopeasti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Palvelemme asiakkaitamme sujuvasti niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Suunnittelemme osastot aina 3D-mallintamalla, joten tulevan osaston hahmottaminen on helppoa. Rakennamme ja puramme osaston, hoidamme logistiikan sekä varastoinnin, hankimme kalusteet, valaisimet tai viherkasvit ja tarvittavat AV-laitteet löytyvät omasta valikoimastamme. Kauttamme saatte myös osastonne sähkötyöt sekä siivouspalvelut.

Autamme mielellämme myös tapahtumaideoinneissa, cateringin tilaamisessa sekä esitteiden, flyereiden, lomakkeiden ynnä muiden painotuotteiden suunnittelussa ja painatuksessa.

Tutustu referensseihimme ja ota yhteys!

Suurkuvatulosteet

Suurtulosteyksiköstämme saat kaikki yleisimmät jättikoon visuaalit, A2-koon kylteistä aina ylipitkiin banderolleihin. Käytössämme on neljä suurkoon kuvatulostinta, joista UV-levytulostimella voimme tulostaa jopa suoraan lasipintaan.

Tulostamme julisteet, tapetit, mainoskankaat, levypinnat sekä valomainokset ja toteutamme myös erikoisemmatkin toiveet, esimerkkinä tulostettavat matot. Materiaalivalikoimaamme kuuluvat mm. FOREX®, SMART-X®, FOAM-X®, KAPA®plast, Dibond Digital -alumiinikomposiitti, Stadur Viscom ja Perspex-pleksi.

Kaikki käyttämämme tulostustekniikat ovat käyttäjä- sekä ympäristöystävällisiä ja liuotinvapaita.

Tutustu referensseihimme ja ota yhteys!

Kevytseinäkkeet

Laadukkaat ja tyylikkäät Spennare-kevytseinäkkeet tuovat helposti näkyvyyttä yrityksesi viestille. Seinäke on vaivaton sekä kompakti ratkaisu markkinoinnin visuaaliseksi tueksi, ja kulkee aina vaivattomasti mukana tapahtumasta toiseen.

Seinäkkeiden kuvavuodat valmistetaan ja asennetaan toimipaikassamme, jonka jälkeen tuotteet koepystytetään laadun ja toimivuuden varmistamiseksi. Laadukkaan tuotteen käyttöikä on pitkä ja valmistamme tarvittaessa uudet kuvavuodat jo olemassaoleviin telineisiin.

Saat meiltä myös toiveiden mukaiset erikoistelineet esim. puusta, teräksestä tai pleksistä ja valikoimaamme kuuluvat myös erinäiset näyttö- sekä esitetelineet, tiskit ja valot.

Tutustu referensseihimme ja ota yhteys!

Kyltit, tarrat ja teipit

Valmistamme kaiken kokoiset tarrat, tarrakirjaimet, teipit ja kyltitykset esimerkiksi toimitiloihin, messuille, mainoskampanjoihin sekä autoihin.

Valitsemme materiaalit kustannustehokkaasti käyttökohteen mukaan – säänkestävästä kertakäyttöisiin kampanjamateriaaleihin. Valikoimastamme löytyvät myös PVC-vapaat materiaalit ja tarvittaessa hoidamme asennuksen puolestanne. Materiaalimme toimittavat pääsääntöisesti 3M, Avery ja Ritrama.

Tutustu referensseihimme ja ota yhteys!